Briose cu banane si nuci

de simona72 in Prajituri, 2 Mar 2013 | 5624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane bine coapte, cu pete
  • 150 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 150 ml lapte
  • 2 oua
  • vanilie250 gr faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • jumatate de nucsoara
  • un praf de sare
  • o cana de nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si nuci:

Intr-un bol bananele le facem piure, adaugam ouale pe care le-am batut cu zaharul, untul topit si racit, laptele si vanilia. Le amestecam bine pe toate iar peste ele adugam ingredientele uscate faina amestecata cu sarea, bicarbonatul si nucsoara. Le amestecam pe toate pina la omogenizare. Adaugam jumatate din cantitatea de nuci prajite si tocate sau date la robot pe jumatate. Aluatul format il punem in tava de briose, iar deasupra presaram nuca ramasa. Le dam la cuptorul incalzit la 180 grade pt 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu bezea elvetiana